Ner o Upp

Det är mycket som är ner o upp dessa dagar... match i tisdags mot Vänersborg som alltid e ner (finns det tråkigare lag?) mot ett Kungälv som alltid e upp, eller? matchen började dock ner för oss men slutade ändå med mycket upp o lite ner, egna instatsen var väl mer ner än upp... kändes som jag inte hade något att göra men hade visst släppt 5 när matchen som slutade upp var slut.

Målat om i vardagsrummet också, det var mycket upp i början då man såg förändringen, när man gick in på andra varvet var det mest ner tycker jag men snart e det klart och då är det upp igen. Bra jobbat !

I lördags var det match mellan Liverpool och Man Yoo ett möte de röda hjältarna inte vunnit på 7 år. Ner! Ännu mer ner efter 2.40 då Tevez gjorde 0-1, vad gör Marcherano i markeringen... ett till mål för Man Yoo hjälpte Liverpool tillbaka i matchen då Brown gjorde det i egen kasse. Upp! matchbilden efter det var också väldigt mycket upp om man såg på den med "YNWA"- ögon. 2-1 kom som en blixt från... ja uppifrån givetvis, hollänskt samarbete då Kuyt (uttalas Caut) passade fram vår supersub Ryan Babel. Jag och brorsan visste inte till oss av glädje. Upp! Marscheranos skada får dock ses som ner... Synd Hampus! Ja han håller faktiskt på Man Yoo den sketgubben.

Match på söndagen mot Villa som brukar vara bra upp (off) och lite sämre ner (def) och vi började riktigt mycket upp de första 20 minuterna men sen var det mest ner resten av matchen. Finns mycket att jobba på och det e väl skönt att det inte bara e upp så här tidigt, får tacka ett bra försvar och en bra (upp) debut av Rolén för slutresultatet 2-2. Vi bevisar iaf åter igen att vi inte kommer bli några slagpåsar i vinter. Upp!

Frysen har nog gått sönder, ner! Vania kommer hem från sin mamma idag... Upp!

En gubbe som är väldigt mycket upp är Paul Potts. Har ni sett han på Britain got talent? Gamla nyheter kanske men jag såg det nyss för första gången... Kolla in detta klippet och följ hans fortsatta tävlan på Youtube. Domarna tror han kommer vara så mycket ner men han är ju grym, och jag har aldrig uppskattat opera innan. Behöver jag säga att han vinner hela skiten. Otroligt mycket upp!

http://www.youtube.com/watch?v=sxOytYLlhiQ


Ha en bra (upp) vecka all goa gubbar och galanta damer...

Mvh Ewert (22)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0