Ja då tar vi ett tag igen då...

Behöver nog inte berätta hur revanchsugna vi är inför Boltic borta och Frillesås hemma. Två matcher som kan ta oss in i finrummet. Vi ser fram emot en tuff, hård, fartfyld, och lycklig avslutning i kvalet.
Först ut är Boltic på Tingvalla vilket tydligen skall vara en stor bana (vilket inte bör vara till någon nackdel.) Sedan är det Frillesås hemma vilket betyder hela kungälv till Skarpe för att tillsammans slå oss in i eliten.

Här e några tankar efter matchen  Gripen är ett duktigt lyrlag. Dom har dessa typer av spelare vilket vi inte besitter för tillfället.
Laddningen var på topp precis innan match så där kan man inte skylla på något. Vi gick inte in i situationerna som man bör göra i snömatcher, vilket Gripen gjorde och tog vara på sina chanser.
Jag sa i min senaste blogg att Gripens målvakt tänkte sätta skridskon i ansiktet på mig men det blev inget med det. Jag tänkte inte falla in i hans idiotiska beteende och tog därför honom i handen efter borta matchen mot gripen (precis som man ska efter en match.) Denna gången skakade han hand och sa lycka till. Blev faktiskt mycket förvånad eftersom han i slutminuterna väljer att skälla ut sina medspelare efter noter när dom leder med 5-0. Märklig herre. Jaja, det får stå för honom och hoppas för gripens bästa att dom trivs med den atmosfären i ett lag.

Dagens citat: "BANDY SKA SPELAS UTE" Finns väl ingen anledning att bygga hallar. Det är väl jätte bra för publik och spel att ha 10 cm snö över hela banan. ;-)

Vill bara avsluta med att säga. Jag tänker spela elitseriebandy nästa säsong och eftersom jag skrivit 3 årskontrakt så blir det med Kungälv.

Kommentarer
Postat av: Homo

Du är ju för fan helt skadad

2008-03-07 @ 00:45:21
Postat av: Rulle

Jaja, det får stå för honom och hoppas för gripens bästa att dom trivs med den atmosfären i ett lag.

Nordèn då ? han är ödmjuk ännu ? ell har hela laget rättat sig efter honom redan.
ps. Det kommer mera!

2008-03-07 @ 00:51:57
Postat av: Macci

Det aer skillnad pa att vara psykopatiskt-finger-knaeckande-hota-att-forandra-en-motspelares-utseende och att vara Stefan Norden.

I sporten Bandy finns det plats for spelare inte for, kronogardens...."finest"

2008-03-07 @ 08:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0