Gripen dax...

Vilken fantastisk match det blev i fredags, man kunde nästan ta på laddningen i omklädningsrummet. Men som jag har sagt innan, man ska ladda lagom annars blir man lätt överladdad och gör enkla misstag. Vi hade stenkoll på hur Boltic skulle spela men ändå lyckades de med sitt "flippspel" de första 20 minuterna. När vi sedan fick koll på dem så skapade de inte så mycket under resten av matchen. De har helt klart några bra spelare men är ganska lättlästa. På deras hemmaplan kommer det förstås vara en helt annan match då de är starka där. Tack för en härlig inramning alla som var där !!!
Men idag är det dax igen och nu kommer "de gule" från Trollhättan till Camp Nord för att utkämpa ett slag som förmodligen kommer innebära elitseriespel för segrarna (eller kanske för båda vid ett X). Kommer att bli en riktig kämpa match både på plan och på läktaren då det är härligt drag på både Skarpa Gubbar och Yellow Front. GBK har gått riktigt bra i slutet av elitserien och kommer med starkt självförtroende men de har stor respekt för IFK Kungälv och Skarpe Nord... det ska vi ha klart för oss...
Gårdagen innebar en heldag ledigt med bad i lagunen på Oasen en timme, "Ward massage" vid poolkanten fanns också att tillgå. Ska säga det att det tar ett tag att ladda om batterierna efter en sådan urladdning som det var i fredags, man var helt tom i huvudet på kvällen och natten. Viktigt då att göra andra saker än att träna på lördagen utan bara koppla av och ladda om mot Gripen. Bra initiativ av ledarstaben. Innan badet så var jag inne i Göteborg och shoppade lite med Vania (min sambo), var riktigt trevligt men det var sjukt mycket folk. Viktigt att ägna familjen lite tid nu också när det är bandy varje dag... Roligt i år att så många av våra flickvänner engagerar sig i bandyn och går och kollar tillsammans på matcherna. Ni ska ha stort tack för stödet !
Klockan är nu 12.30 och om 3 timmar är det samling. Fan vad kul det ska bli... Vädret ska ju bli riktigt bra ikväll så kanske vi får se 2.000 bandytokar på skarpe vid 18.00. Vi hoppas på det iaf !
Avslutar med att säga Grattis till en Gullspångstjej som red hemma hos oss när vi var små, mamma hade mycket hästar hemma på gården. Igår gick hon nämligen direkt till final i Globen på melodifestivalen. Jag talar naturligtvis om Tommy Jönssons idol, Linda Bengtzing. Lycka till i finalen!
Syns snart allesammans...

Zigge Zagge, Zigge Zagge, hej hej hej

# 1

Kommentarer
Postat av: Felicia

Fasen vad bra ni är :D Grattis till segern!

2008-03-02 @ 22:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0