Ett stort leende !

Det är vad man har haft på läpparna sen i fredags men ett extra stort har suttit där sen i söndags. Det var helt klart den roligaste matchen jag har spelat på väldigt länge, kanske till och med någonsin. Den vändningen vi gör är helt otrolig och stämningen på läktaren lyfter matchen ännu högre. Det lär nog inte bli sämre i morgon på Slättberg när Skarpa kommer besegra YF.
Kom precis hem från en lång promenad med "Vejla" och "Bulten pang pang"... Eller lång och lång, vi gick ner till Camp Nord och tog en kopp kaffe och diskuterade möjliga scenarion inför fortsättningen. Utan att ta ut något i förskott kan vi bara konstatera att en seger i morgon gör att vi spelar i ELITSERIEN nästa år. Då e det la så !!!
Härliga tänkar från Vejla i bloggen innan och det är ju bara att konstatera att Bridholm inte har alla bestick i lådan, förutom tokattacken på våran # 9 så skämde han ut sig i halvtid när han vägrade gå av isen och slog till ismaskinen innan han gick in. Då ledde de ändå med 1-3... Han hade också knuffat till domaren vid en situation och då bara fått en tillsägelse, konstigt att när tex våran # 10 bara öppnar munnen så får han en 10:a (minst).
Fan vad jag längtar tills i morgon, Gripen är storfavoriter och har en jättepress på sig, storpublik och ett IFK som slår ur underläge med ett jätte självförtroende! Men först är det en lätt träning klockan 17 idag och sen hoppas vi på att U-19 killarna besegrar Bajen ikväll!
För övrigt så anser jag i debatten om Gratjov snabbast i Sverige att det är inget att snacka om... Möjligen att Stefan Larsson i Broberg kan konkurrera men resten som det diskuteras runt är inte riktigt där än om man säger så.
Bryan Adams - We´re gonna win - är en grym låt !
Erixen måste bli årets bandyfotograf ! Man ryser varje gång...
IFK Kungälv har Sveriges bästa hemsida !
Ska 31 bli 32?
Nu måste jag gå och käka lite... kyckling idag, alltid dagen innan match. Drar ju ingen ål innanför byxorna innan match iaf (se sanningen bakom med Felix Herngren) dock en riktig sketfilm !!!

http://www.youtube.com/watch?v=wspDicdNAzk

Syns i morgon

# 1 Ewert

Kommentarer
Postat av: Anonym

Äh, ni har ingen chans mot Gripen hemma.

2008-03-04 @ 20:54:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0