8-8... helt sjukt

1:an...
Hade man blivit erbjuden 1 poäng innan matchen mot hemmastarka Boltic så hade man tagit det på en gång då det innebär att vi har allt i egna händer på söndag men direkt efter matchen kändes det tungt att släppa 8 mål vilket vi inte varit i närheten av i år, speciellt inte 7 på en halvlek. När man gör 8 på bortaplan hade det varit kul att öppna skumpan och sjunga en 10 zigge zagge minst i bussen på vägen hem. Skarpa Gubbar firade som att vi var klara, det gjorde INTE vi.
Men när vi hade gått igenom matchen fram och tillbaka längst bak i bussen så insåg nog även jag (trots 8 insläppta) att vi får vara nöjda att vi fick med oss 1 poäng överhuvud taget. Boltic som inte hade något att förlora gjorde allt rätt i 2:a halvlek och tokkörde högt upp ibanan, vi blev stressade och inte blev det bättre av att de reducerade bara 30 sekunder in i andra. Vi får tacka Mikael Lindberg för poängen igår, han e viktigare än någonsin för oss i detta kval när han producerar mål match efter match, igår satt bland annat 3 st 30 meterskanoner från 83:ans klubba. Vi hade behövt Nordén i 2:a halvlek igår med sitt lugn och sin rutin. Stefan som var väldigt nere efter att fått slänga in handduken på uppvärmningen är förhoppningsvis tbax i morgon.
Nu räcker alltså 1 poäng hemma mot Frillesås för att IFK Kungälv äntligen ska vara tillbaka där de hör hemma. 90 minuters stenhårt jobb är det som gäller och klarar vi det inte i morgon då är det inget att vara ledsen för, för då har vi helt enkelt inte i högsta serien att göra. Tar inte ut någonting i förskott utan nu gäller det att ladda om batterierna till 100% för att tömma sig totalt i morgon kväll.
Lätt träning idag på Jennylund 14.30... själv tar jag dock en joggingtur och ett varmt bubbelbad. Ljumskarna pallar just nu bara matchen på söndag.
Ska bli otroligt roligt att få chansen att avgöra på hemmaplan inför förhoppningsvis en härlig storpublik med taggade Skarpa Gubbar... Antar att det är riktigt bra ekonomiskt för klubben också att sista matchen gäller så mycket. 1 poäng var väldigt väldigt bra så här dagen efter !!!
"Så jävla läckert"

Syns i morgon

# 1... Ewert

Kommentarer
Postat av: Felicia

Lycka till mot Frillesås i kväll! :)

2008-03-09 @ 14:15:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0