Stormigt värre!!

Vinden hade tagit ett fast grepp om MÖSEN ikväll. Det stormade rejält under hela matchen, även i andra perspektiv än den meteorlogiska.  Frillesås hängde 1-0 redan efter 9 sekunder, och ledde med ofattbara 3-0 då matchuret stod på 4:13. Den starka vinden susade nog en aning i varje IFK spelare och supporters huvud. Vad va det som hade hänt egentligen? Kan lugnt påstå att självförtroendet inte var på topp efter den inledningen, skönt nog så var det egentligen de enda chanserna de skapade. Resten av matchen höll vi i taktpinnen och de fick som bäst några halvchanser, som förvisso resulterade två gånger, men på hela taget har vi stenkoll på matchen i andra halvlek.

Stormen tycktes även nått domartrions skallar. Mängder av konstiga domslut fattades, åt båda håll skall tilläggas.



Härligt tryck på läktaren idag förresten. "Skarpa" bjöd som vanligt på bra drag, men "gröna bönderna" var inte långt från "skarpa" idag. Härligt med sådan inramning, särskilt när bandyvädret lyser med sin frånvaro.
  


Kanske en aning kaxigt att gå ut och säga att vi är klara för kvalet, men så är det. Vi kan inte tappa kvalplatsen nu, hur vi än bär oss åt. Bakom oss är det långt ifrån avgjort, så tror dock jag att vår kvalserie kommer att se ut.


Kungälv (Klara för kval)


Gripen (har släppt en lucka upp till Motala och Vänersborg, det blir kval för att hålla sig kvar)


Boltic (Västanfors knappar in, men Boltic tar sig till kvalet till slut)


Frillesås (Är starkare än LAIK och Surte, dessutom har man hemmaplan i båda dessa möten)


Hade inte något som helst strukturerad planering när jag skrev lagen i denna ordning, men det slog mig nu att detta mycket väl skulle kunna vara sluttabellen för kvalet, inte mig emot, kanske var det ödet.



Så här i regnrusket är det skönt att dagdrömma sig bort lite, på så vis blev årets Turkietresa inbokad (lite av en tradition i mitt 25 åriga liv, har blivit 8 gånger nu). Denna gång går den till Antalya på sydkusten. Satt och slösurfade lite på tuben och kom av dagdrömmaranledning in på turkisk musik. Är väl ingen jätte sympatisör av turkisk pop egentligen, men väl på plats i landet, där öst och väst möts i en underbar blandning, funkar musiken klockrent. Den samspelar med mentaliteten, människorna och landet i stort. Här är Turkarnas starkast lysande stjärna och en utav mina personliga favoriter, när jag är Turkiet skall tilläggas.


http://www.youtube.com/watch?v=q1YIiQbJZOY


Det är sjukt vad stor TARKAN är på vår planet, dock ej i våran lilla värld. Såg hans turnéschema och det är inte många delar av världen han inte besöker. Här är någon som gillar honom så mycket att de tagit en video med Shakira och "popat upp" med hans musik. Tarkan > Shakira    Defenitivt (> = matematiskt symbol för "större än") 

http://www.youtube.com/watch?v=2zB_J_bpaxo




När vi ändå är inne på musik, så kan jag till alla kärleksfulla par rekommendera Takidas nya låt Curley Sue. Det är en hårdrocksballad något ut över det vanliga.

http://www.youtube.com/watch?v=lzxn2FLAens





Hört talas om PELLE FORS-HAG...............................Jakob Jenefeldt har en del att förtälja om honom. När ni pratar med honom om FORS-HAG be honom även förklara hur "tallbären" doftar.



Dags att krypa till kojs, men först blir det till att läsa några rader i Carlos Ruiz Zafons roman Vindens skugga, nattens sista rekomendation från min sida.



- Ylva hann inte med någon frukost i morse, det fick bli en dubbelmacka i köket i stället.

Bo Hansson




DAVAJ PAKA   82

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0