Välkommen ombord på Nässjöresan

Ja, Välkomna igen ska ni vara till ännu en bussresa med vårat gäng i IFK.

Idag läser ni återigen Vaihelas ord. Denna gången e vi påväg till Nässjö en bandymetropol och faktiskt en favoritarena för mig personligen.
Ingen aning varför men på något sätt så trivs jag där. Kanske för att vi ofta vinner där ;-)

Idag har vi fått äran att sitta i lagets favoritbuss. En dubbeldäckare med ett litet rum på bottenvåningen med kylskåp och små bord. Lite lyxigt faktiskt.

Nu kom Ryssen ner för trappan till lyxrummet och började prata kosttillskott.

Björkman sitter och läser en bok om träningslära, men  lyckas på något sätt prata samtidigt.

Simon är djupt inne i filmtittandet, men jag tror han lyssnar  på allt som sägs runt omkring honom ändå.

Brandin ser nöjd och glad ut. Två baljor sist, kanske han knackar in några idag med?

Det är snö utanför. Inte ofta man ser det nu förtiden. Ganska fint fakiskt.


Nu får vi prata lite match...

Våra kroppar är för tillfälligt ganska möra. Detta medför att humöret och skallen kan vara lite seg att få igång, men detta har vi nu känt de senaste matcherna och på något sätt så ska vi jobba upp fokuset till matchen ändå.

Janne Höltö (eller hur det nu stavas) har framför allt två luriga finter. Den ena går till på det sättet att han snurrar ett varv med bollen sen snurrar han åt andra hållet och på något sätt lyckas han ha kvar bollen på bladet ändå. Den så kallade "Snurrfinten"
Den andra finten kallar jag för "zorrovispen" han gör en dragning med klubban en halv meter över bollen och lurar motspelaren åt ena hållet. Mycket effektivt.
janne är en bollhållare av hög allsvensk klass och har goda minnen från 44:an från Skarpenord när man var pöjk och stod och tiggde klubbor efter matcherna.

Nu börjar grabbarna trycka i sig bettans sallad, med rhodeisland-sås. Får bli en för mig med snart.

Måste även nämna att jag är otroligt glad för att ha skrivit ett 3:års kontrakt med IFK. Ser fram emot en framgångsrik tid för klubben och för min egen del som bandyspelare. Men nu gäller det att ha fokus på den sista biten på denna säsongen. Om allt klaffar så sitter vi om ett år, på väg mot andra orter nästa år. Råder inga tvivel på att vi sattsar åt det hållet iallafall.

Måste bara nämna att simon har en sjukt konstig t-shirt på sig, en tjej som försöker strypa en anna, sjukt märkligt.
brandin och olausson har redan tryckt i sig hela salladen, olausson har druckit en kanna kaffe, jakob har lyckats få med sig filmer, typiskt när hogge inte är med, den mest trogivna filmtittaren.

Nu jävlar så piskar vi dit nässjö, ingen lätt uppgift, viktigaste för oss är att få ordning på små detaljer i vårt spel vilket vi kommer att praktisera i dagens match. Men först å främst så behöver den odör som nu har spridit sig i bussen, vem har släppt sig.

STORA BANDYKRAMAR FRÅN A TRUPPEN,
 - Björkman håll käften!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0