29 raka segrar

Då var vi äntligen igång, Frillesås besegrades nere på "mösen" med klara 8-3 och det var aldrig något snack om saken. Vi var otroligt taggade innan matchen och visste att det skulle bli tufft och kanske till och med fullt vilket också utvisningsminuterna visar. I och med segern är vår segersvit nu uppe i 29 raka om man räknar träningsmatcher, serien, Sv Cupen-kvalet och nu kvalet. En ganska fantastisk svit som innehåller godbitar och jämna matcher som 5-4 på annandagen och 3-2 i Nässjö men även storsegrar mot alla derbymotstånd, 15-2 mot GAIS, 11-3 mot Surte och 12-4 mot Frillesås. Nu väntar en ny utmaning mot klassiska Boltic i en nyckelmatch. Vi syns väl på Skarpe Nord?


Boltic som pressade Gripen hårt utan skadade Rinaldo imponerar, fan vad kul det ska bli och sköter vi oss då slår mitt scenario in som jag skrev i förra bloggen. Då möts två lag med kniven på strupen nere på "mösen" på söndag kväll. Inte helt fel !!! Läste i Boltics matchreferat att både de och Gripen rusar som oss på hörnor vilket kan skapa matcher med få hörnmål, vi har dock några jokrar i bakfickan för att få hål på ett sådant rus.
Måste tacka Skarpa Gubbar också som höll igång hela matchen igår som vanligt och bar oss fram, hörde deras nya låt i bussen på vägen ner en 10 ggr i rad, en omskrivning av Nationalteaterns "Livet är en fest". GRYM måste jag säga.
Laddningen som började direkt efter matchen mot Frillarna med nerjogg, Gainomax och mat följs upp av en torsdag med för mig i alla fall hel ledigt men de flesta jobbar väl på som vanligt (plugga e gött), bra kost och lätt träning på kvällen. Tänkte gå bort och köpa någon bok på rean... riktigt dålig på att läsa böcker men någon gång kanske man får ett ryck och då e ju böckerna billiga iaf.... snålt må tyckas men man är ju trots allt student. :)
Hoppas det var sista gången vi var på "mösen" på många år !
Några notiser från gårdagen:

¤ Gripen är absolut inte omöjliga (om nu någon trodde det)
¤ Ted Skoglund håller på att få sitt stora genombrott
¤ Frillesås är inte lika hemmastarka som innan (7-7 mot OBK, 4-4 mot Målilla)
¤ Vi har ett riktigt bra hörnskytte
¤ Det nya ruset är underbart, nu ser man äntligen bollen som målvakt
¤ Kanske inget lag från den "grymma" mellanserien går upp?!


Ladda lagom nu allihopa så syns vi Camp Nord klockan 19 på fredag !

# 1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0