14/4 idag börjar vi vägen mot målet...

Japp, så efter en skön och välbehövlig vila några veckor så börjar vi idag elitseriesäsongen 08/09. Det är väldigt inspirerande att veta vad som väntar oss i vinter, storlag som Edsbyn, VSK och SAIK ska komma till Skarpe och på annandagen väntar förmodligen Villa med alla sina fartspelare... Ska vi tippa att defensiven kommer avgöra den matchen?! Det är också roligt att följa årets silly season och se vad som händer med våran trupp, vi har redan presenterat 2 st nyförvärv i Glenn Skoglund och "Putte" vilket kommer innebära ännu mer starka skridskoåkare i laget. Välkomna gubbar ! ryktesvägar så har jag hört att det kan vara några fler tänkbara nya gubbar på plats klockan 18.00 ikväll. Kul även att de spelare vi har skriver på långa kontrakt !
Säsongen som var slutatde ju på ett helt fantastiskt sätt och äntligen fick vi ta steget upp efter 8 år (?) på baksidan. Vad minns man mest av säsongen som var då?

Omklädningsrummet, blev mycket bättre än jag hade kunnat tro. Många var vi som ställde upp med matrial och arbetskraft och ett speciellt TACK riktas till Martin Karlsson JÅLAB, Kenneth Marberg, VB Bygg och farsan som ordnade till elen.

Matcherna, för mig är ju Nässjö matchen borta ett härligt minne med Lindbergs 3-2 i 90:e och glädjen som blev efter det. Annandagen har man ju fortfarande på näthinnan med den fantastiska stämmningen och även här en uddamålsvinst. Surte hemma givetvis, vilken uppvisning... Rätt sida älven var inte svårt att se den kvällen! Sen är ju hela kvalet med Gripen hemma som det största utropstecknet både för laget och fansen en sak man sent glömmer bort.

Festen, på Tre Kockar blev en stor succé. Vi hade väldigt väldigt roligt om man säger så också innan i omklädningsrummet. Tog några timmar att städa där dagen efter men det var det värt!

Skarpa Gubbar, Alltid fantastiska givetvis men i år har ni även tagit steget till kanske den mest uppmärksammade klacken i landet, genom Bandy-TV som jag vet ses av väldigt många bandyspelare i vårat avlånga land. Keep up the good work !!!

Erixen, Säger bara TACK för all underbara bandybilder speciellt på Vaihela... Vilka miner ! Hoppas du skickade in bilder till årets bandyfotograf ! Där e du klar...

Roliga händelser, Vaihelas målgest mot LAIK som resulterade i skadat knä tror jag det var (lugnt med det nästa år 9:an), Jansson och Björkmans tjöt... Jansson med sina roliga historier och Björman med sin snabba mun, hehe mycket roligt kommer det ut där iaf!, Olaussons dunder straffar mot Frillarna, Åre resan (utan detaljer tyvärr), Hults skott (två mål kanske max under alla träningar) eller vad säger du 19? Bandyfruarnas sammanhållning med kaffetermosar under matcherna!

Så här kan man ju fortsätta ett tag men nu är det dax att glömma säsongen som var och börja tänka på det som startar ikväll. Tror t.o.m att det vankas tester ikväll...

Hörs snart bandyvänner !

Och kom ihåg, Jocke Åberg är unstoppable ! ok, det var en liten detalj från Åre...

Mvh Ewert







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0