Ångest och spelskandaler

Fosshaugs nya bok "Bandygalen" lanseras på lördag men har redan skapat stora rubriker, anledningen, spelskandalerna som duggade tätt under början av 90-talet. Personligen har jag inga som helst motiv till att Fosshaug skulle ljuga i detta fall, men det är klart gubbarna som nekar sitter i lite dumma positioner för ett erkännande. Hur det än må vara så finns ett gratiskapitel från boken på http://www.svenskbandy.se/ där Fosshaug diskuterar bandydomare, kul läsning.




Mejjan testade ett par gigantiska målvaktsbenskydd idag (slutade upp vid midjan när han stod upp. Sittandes syntes han knappt bakom dem.)



Björkman har ångest inför matchen mot Mölndal i Kosa Cup på Rudalen som spelas om ett par veckor. Den började redan under svenska cupen . Inför matchen mot Edsbyn satt vi ett par gubbar och pratade om hur det skulle bli att möta svenska mästarna med spelare som Kuben, Liw och Edling och en viss nervositet infann sig nog hos de flesta, hos alla utom Björkman.  Björkman var då som nu mycket bekymrad över - hur i hela världen vi skulle kunna stoppa Lars "Smaskesmisk" Frisk? Mölndals stora legend. Det ska bli intressant att se vad mannen med det klatschiga smeknamnet (har aldrig haft äran att beskåda honom) går för. Lyssnar man till Björkman är han en man för landslaget.




Dumt att börja jobba med isen nere på "Skarpe". Vi har ju vindstilla och minusgrader på nätterna för jämnan här nere på västkusten. Vi kör igång om 3 dagar måndag 22/10 istället.  




Ett av bidragen i nästa års Schlagerfestival "Kebabpizza -Slivovitza". Världsmusik av 3 makedonska hårdrockskillar från Göteborg, doftar succé.




Nytt avsnitt av bandy-tv till helgen, gött de,,,,,, kör på gubbar ni är grymma!!




Ett minnesvärt citat får avsluta dagens blogg

- Jag känner att jag aldrig haft ett så bra skjut på flera år.

Magdalena Forsberg


Kommentarer
Postat av: Cazzon

Kungen av Bloggandet- Nr.82

Tjoho!

2007-10-18 @ 23:24:39
Postat av: Jenefeldt

Haha, ni behöver inte oroa er för Frisk. Han är inget att vara rädd för. Björkmans mardrömmar härstammar säkerligen från andra erfarenheter där Frisk är inblandad. Kanske har det är göra med andra stora, långa, hårda tillgångar än hans klubba?

2007-10-19 @ 09:37:42
URL: http://www.bildspel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0