Träningsvärk och träningsmatcher!!

Long time no see!


Algebra tenta och intensiva försök till "CAD-ande" i Pro/Engineer har stoppat bloggandet under en tid.




Japp!!      (då var vi igång igen)


I helgen är det dags igen. Två nya träningsmatcher på hemmaplan väntar vårt kära IFK. Slottsbron på lördag och GAIS på söndag. Hade det inte varit för onsdagens obarmhärtigt hårda fyspass så skulle jag ha sagt att det blir 6 solklara poäng i helgen, men jag kan väl säga att det var allt annat än pigga ben på isen idag. Uttryck i analogi med "ben som betongklumpar" föll tätt i omklädningsrummet, både före och efter passet. (åskådarna betraktandes dagens träning var säkerligen allt annat än imponerade). Därför tror jag att det blir två mycket jämna matcher.


Vet inte så mycket om Slottsbron, men vi har ju förlorat matcher mot dem förut, så tufft blir det. GAIS har en hel del nyförvärv i truppen, men den största förändringen inför årets säsong är nog att de precis som vi har tränat mycket hårdare än tidigare försäsonger.  Undrar hur deras spelare svarat på träningen, Spännande!




Vaktmästarna nere på Skarpe ska ha en eloge för att de kan hålla isen vid gott skick när det är 14+ och blåsigt. Bra jobbat!




Stor händelse!!

- Tränar-Jocke har fått en dotter, kom inte ihåg vad hon skulle heta. Stort grattis!


Mindre händelser (men ack så viktiga)


- Jakob och Vaihela har tagit upp handslipandet igen.........

- Hampus har slängt bananerna och har både nya skenor och nya skridskor, ser bra ut Hampus!

- Lagets "Änglar" befinner sig i något slags bestående bakrus.    

- Varmvattnet i omklädningsrummet har ominstallerats och räcker nu inte bara till Ewerstein och vänersborgarna,   utan till hela laget.




TTELA har startat den mycket efterlängtade tävlingen "BANDYCOACHEN". Spelet är snarlikt alla andra coachspel (typ drömelvan i fotboll). Det gäller att plocka ut en startelva bland elitserielagens spelare som man tror stenhårt på, byten tillåts INTE under säsong. Orkar inte dra poängsystemet, men fina priser väntar vinnaren och det kostar bara 30 spänn. Har ni inte anmält ett lag än, så gör det omgående. Råkar ni dessutom vara IFK:are kan ni anmäla er till gruppen IFK Kungälv, där vi Kungälvare har en egen liga, utöver den befintliga. SKöJ!!     http://www.ttela.se/      (gå in på sportsidorna!!)




Han är ju kär i dig!!

http://www.youtube.com/watch?v=_ezzPPoDYG4

solklart eller???                   (du får sätta copyright på sidan "Rock on")



Hemmakväll hos Björkman!

http://www.youtube.com/watch?v=j4k5LlLD924


Singel killar (watch out!)


http://www.youtube.com/watch?v=Lm7otjQDRM8




0-0, rättvist? Nej, 1-1 hade varit mer rättvist
Tomas Karlen



#/82


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0