MOSAD MAKRILL

På fredags kvällen var det GAIS som stod för motståndet för "vårt kära IFK". En match som på förhand såg ut att bli en riktigt tuff batalj. Man kände en stor nervositet bland spelare, tränare och även bland supportrarna efter premiäromgångens miserabla insats. Hur stod det egentligen till med laget?


Redan på uppvärmningen inför matchen släppte dock min nervositet. Det märktes att alla i laget var otroligt laddade och revanschsugna. Man hade helt klart en känsla av att det skulle bli seger när vi äntrade planen, underbart ackompanjerade av Skarpa Gubbars sång, men att det skulle bli så stora siffror var svårt att föreställa sig.


Vi gör en näst intill klockren laginsats och faktum är att GAIS skall vara glada över att det inte blev än större siffror.

Det var länge sedan det var en så härlig stämning i omklädningsrummet efter matchen (tror senast var efter segermatchen mot Sirius i Svenska cupen) och det var inte långt ifrån att taket lyfte.




I och med att det var fredagsmatch så fick vi nästan en hel helg lediga, *skönt*

Den här lilla filmsekvensen återberättar kanske lite av hur helgen såg ut för en del utav gubbarna i laget.


http://www.youtube.com/watch?v=cevs63S5XLo

 OBS! Bör ej misstolkas.



Baloo medias förfaringssätt vid intervjuer, där man skaffar nära personliga relationer mellan reportern och den som intervjuas har nu snappats upp av flera större Tv-kanaler. Senast ut i raden är sporten på 4:an. Så här går det iallafall till.


http://www.youtube.com/watch?v=hDJ7IRS4krA

Måste vara skönt att vara trendsättare Abel/Cazzon.



Självdistans AB

http://www.youtube.com/watch?v=rqHorY--BSs



Ooops! Nu börjar Van Veteren filmen på fyran.


-Hela bollen måste ligga stilla
 Ralf Edström



På återseende.


82


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0