mediokert/Godkänt

Helgens två matcher var två i olika bemärkelser tunga matcher. På lördagen tog vi emot Slottsbron på ett i skuggan 14 gradigt Skarpe nord. Isen var trots väderförhållandena spelbar men oerhört tungåkt. Matchen är inte mycket att orda om.  Vi dominerar matchen i princip från början till slut och vinner med komfortabla 14-4. Ett resultat som skulle kunnat skrivas betydligt större ifall vi haft en större utdelningsprocent.



På söndagskvällen var väderförhållandena för bandyspel in i det närmsta perfekta. (Nollgradigt och vindstilla).  De snabba temperaturomväxlingarna samt att vaktmästarna av förståliga skäl ville bygga upp isen igen efter värmeböljan dagen innan, gjorde dock att isen inte kom upp i den standard som man skulle kunna vänta sig. Vi spelare hade svårt att få bra grepp i isen och bollen hade verkligen oberäkneliga studsar.  Isen var ju dock den samma för båda lagen, så nog tjötat om den.  

I mina och lagets ögon så gör vi en väldigt medioker insats i mot GAIS. För visso så spelade GAIS ett kompakt och bra försvarsspel, men det är många gånger vi själva som gör dem bra också. 4-0 skrevs slutresultatet till, men även här kunde resultatet ha varit något större om vi haft bättre utdelning.

 I omklädningsrummet efter matchen rådde närmast begravningsstämning. Ewerstein fick nästan tvinga fram segerramsan ur oss, vilket visar att vi ställer enormt stora krav på varandra i laget och att vi inte är nöjda bara för att vi vinner, positivt!



Så nu väntar ännu en hård vecka med sena isträningar och hård fysträning. Jag måste återigen erkänna att man mentalt känner sig helt mosad, i morse så mosad att jag inte ens hörde när väckarklockan ringde, med påföljd att min son Alexander kom en och en halv timme försent till dagis och jag själv missade första föreläsningen ute på Chalmers Lindholmen. Ibland önskar man att man vore heltidsproffs, så man kunde träna precis som vi gör fast med mer tid till att sköta matvanor, återhämtning och sömn.



Surtes hall verkar stå klar. Om jag inte uppfattat saken helt fel, så gör IFK-A sin första isträning där uppe nu på fredag.

Måste trots mothugg från en del kungälvare säga att det är fantastiskt av Surte att ha fått upp en hall. Låt vara en budget variant av hallarna i Västerås och Edsbyn, men funktionen finns där och kommer att gynna Surtes och delar av väst Sveriges bandyverksamhet under många år framöver. Starkt!



Oj vad tiden rullar, dags för förläsning nr 2  idag, bäst att jag kommer i tid. Föreläsning 1 vet ni ju redan hur det gick med.



- Killarna spelade så gott de kan, men de kan bättre.


Leif Boork       



Bocemb decjat dva!                  (åttiotvå)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0