Kärlek och relationer

Igår gjorde vi vår första träning i "Ale arena". Arenan uppfyller definitivt funktionen och som jag tidigare sagt så kommer den att gynna bandysportens utveckling i Göteborg under många år. Hörde av en fluga som surra att man gjort ett litet byggnadstekniskt misstag i och med uppförandet av den. Den utvändigt vita plåten skulle egentligen ha varit satt inåt, med resultatet att det invändigt är en väldigt trist mörkgrå plåtfärg. Den ljusa hade gjort sig betydligt bättre. Dock all heder åt bygget, men vad sysslar egentligen vaktmästarna där uppe med. Hallen ger optimala förutsättningar för att få en perfekt is, säkerligen helt jämförbar med den i Edsbyn. Det var då chockerande att se att isen saknade vit färg, eller rättare sagt den var vit fläckvis, samt att man måste ha kört på något hemskt med aggregaten, för ingen fick något som helst grepp i isen. Det var rent farligt!

Tror dock att isen blir bättre med tiden, för det vore ju konstigt om man satsade så många miljoner på hallen och sen inte ger manken till att göra en bra is.

Inramningen i hallen kommer säkert även den med tiden att bli gemytligare, när läktare, reklam, kiosk mm. kommer på plats.

Lite tråkig första upplevelse av hallen på "andra sidan", men helhetsintrycket är dock fortfarande positivt.




Första dagen av KOSA cup avverkad. 2 segrar är facit så här långt för IFK: s räkning.

I morse på den okristligt tidiga tiden 08:00 spelades den första matchen mot Mölndal på Rudalen. Gubbarna (undertecknad medverkade inte själv) samlades 06:00, käkade frukost och hade taktik genomgång. Det stora samtalsämnet inför matchen var hur hela friden vi skulle få stopp på mannen-myten-konceptet.............. Lars"Smaskesmisk" Frisk eller som han nu efter ideliga diskussioner för enkelhetens skull kallas "SMASKE". Björkman har varit orolig hela veckan, igår så orolig att han med avsikt missade gårdagens träning, för att måhända ha en chans att missa mötet med "SMASKE". Nu blev det dock inget möte Mölndals vännerna i mellan. Björkman spelade, men SMASKE kunde av okänd anledning inte medverka i dagens match. Utan SMASKE i laget så blev det en ganska enkel seger i ottan (7-1).




Vid taktiksnacket inför matchen mot "Frillarna" bad Roger, Glenn Jansson att analysera morgonmatchen för de som inte medverkade i den samma.

 Analysen löd enligt följande.


-Vi började ganska dåligt, sen blev det bättre och bättre och sen slutade vi dåligt.


Varpå Liw, efter att en kort stund begrundat föregående analys, satte den i relation till kärlek.


-Den var ju som ett knu..             

(personligen har jag lite svårt att se sambandet i Liwens reflexion, men alla upplever vi saker och ting olika)




Andra matchen spelades som sagt mot "Frillarna" som för dagen ställde upp med ett decimerat manskap. Fattades gjorde bla. Tvillingarna Nilsson, Thelaus och Johan Staaf. Måhända var det därför det aldrig blev någon match, för vi körde fullkomligt över dem idag. Resultat skrevs till hela 11-3, ett resultat de ska vara nöjda med, då vi kostade på oss att lägga tre bollar i ramen, samt bränna ett gäng hörnor.  Vad ska man då dra för slutsatser av matchen. Frillesås gör ingen av sina bättre matcher och kommande drabbningar lagen i mellan kommer med all säkerhet att vara stentuffa.

Anmärkningsvärt är att de har två riktigt bra, unga och lovande spelare i bröderna Johansson (Mattias född 91) och (Fredrik född 86), och det är verkligen kul å se att det vaskas fram lirare även i Halland.



Dags att knyta sig. Imorgon väntar final i cupen, Otterbäcken står för motståndet efter att ha besegrat GAIS i en avgörande match.

Men traditioner skall inte brytas så det blir en liten groda också.



Han drar honom regelrätt i tröjan - solkar frispark

Glenn Strömberg



Moj Moj      /#82


Kommentarer
Postat av: Anonym

vi började ganska dåligt, sen blev det bättre och bättre och sen slutade vi dåligt.. så va de glenn sa.

2007-11-11 @ 21:11:19
Postat av: 82

ska omgående rätta till citatet

2007-11-11 @ 21:35:40
Postat av: 17

bra!

2007-11-12 @ 23:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0