Strömming-/köttmur

Dags för lite blogg igen, allt för supportrarna skull (tenta period igen, så tiden finns egentligen inte)


Har de senaste dagarna haft en osannolik tandvärk, med påföljd att jag under natten mellan måndagen och tisdagen endast sov en timma. In till akuttandvården på fredsgatan i Götet på tisdagsmorgonen. Just då var bedövningen värd varenda krona (750) och imorgon väntas rotfyllning och ytterligare 1600kr. Inga kul pengar att behöva lägga, särskilt inte i december månad.



LAIK matchen känns som allt för länge sedan för att ens ta upp, men det var sannerligen inte lätt att spela mot den köttmur de ställde upp, alla man nere i straffområdet. Tur att vi har bra skytte, det är det man får lita till i denna typ av matcher.

På lördag möter vi nykomlingarna i årets södra allsvenska, Tjust från Västervik (Gamleby). Personligen har jag fina ungdomsminnen från den (sommartid) mysiga staden Västervik. Bl.a. Elitpojklägret med smålandslaget i fotboll och när farsan och jag var där tidigt på vårkanten och fiskade strömming ( ja sillen heter så på östkusten).

Konstigt med två namn på samma art (Clupea harengus), men små skillnader finns tydligen och för de som är mer intresserade i strömming/sill frågan finns mer läsning på. 

http://www.nrm.se/utstallningarcosmonova/jourhavandeforskare/jourhavandebiolog/fiskar/sillellerstromming.4.18fc9baff6275048180003334.html

Om Tjust vet jag inget mer än att de i år har spelat jämnt i alla sina matcher och att vi kommer att få åka okristligt tidigt för att komma i tid till matchen som går av stapeln 13:15. Hoppas vi inte får möta samma köttmur, eller vad den nu kallas på östkusten, som i fredags. Risken är nog dock ganska så stor.


Sedan omklädningsrummet byggdes har där spelats oerhört blandad musik. Allt från mina och Jakobs välgenomtänkta rockiga låt val, till Simons aggressiva ghettomusik. Allt har enligt mitt tycke ändå varit helt ok, men den senaste tiden har Glenn J velat ha ett ord med i leken, och det kan inte uttryckas på annat sätt än KATASTROF.

Det var t.o.m. så illa att Liwen nu skall bränna en skiva.



Väntat

- Fosshaug avstängd igen. Har svårt att tolka hans resonemang angående det här med julgrisen. Läs och försök förstå själva. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/bandy/article1391327.ab


- Nu är han störst av alla genom tiderna med sina 63 europamål. Kung "Bippo" Inzaghi.



Oväntat

- Nordén tränar med oss. Var helt säker på att han skulle spela i Vetlanda. Hoppas det blir något av detta nu. Du är välkommen Stefan.

´
- Tommy J leder nu IFK:s interna liga i bandycoachen. (men snart är ordningen återställd)


- Ronaldinho överens med Chelsea om kontrakt, återstår nu bara för klubbarna att komma överens.



 - Staffan Ohlsson har missat ca tjugo passningar och tjugofem skott under OS turneringen, men i övrigt är han briljant.

Claes Hellgren Handbollsexpert



Nä tillbaks till studier.



HEJ SVEJS!!


   82


Kommentarer
Postat av: Cazzon

ÄNTLIGEN!!!!

Grymt som vanligt

2007-12-05 @ 13:31:47
Postat av: eurodiscokungen

för fan ryssen lovade du inte mig något på olearys????

2007-12-05 @ 14:20:09
Postat av: 82

lovar att omnmämna dig nästa gång "eurodiscokungen" men man läser ju om dig i alla tidningar och på alla bandysidor, så ta det lugnt nu din lilla mediahora :)

2007-12-05 @ 14:45:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0