KNÄPPTYST

Vaihela skriver:

Godmorgon vänner. 3 minusgrader, Vindstilla, Lite sol, Lördag, Match... Ja kan det bli bättre?
Med 2 matcher kvar sitter vi nu på väg mot Otterbäcken en plats som Patrik håller varmt om hjärtat. Vet själv hur det kändes att komma tillbaka från min tid i Sirius till Kungälv och Skarpenord.

Sitter längst bak i bussen och en märklig känsla i kroppen började sprida sig. Var e det som händer? Vad e det som inte stämmer? Varför hör jag mitt eget blod strömma genom kroppen? Har nu kommit på vad det är. Björkman är inte med och fyller mina öron med information. Information kanske inte är rätt ord, men på något sätt så e det så det ska vara på resan, Björkman ska tjöta, Hogge ska kolla på film, Norden ska komma försent, Jakob ska glömma något, osv osv.

Kan nu informera att tystnaden kommer att brytas vilken sekund som helst. Glenn Jansson och Simon steg nu in i bussen, (klev på i Vänersborg).

längst bak i bussen sitter målvakt Patrik, kapten Lindberg, Gratjov shoff shoff.( det låter så när han åker)  Tommy "värdens längsta armar" Jönsson (tror man att man e förbi honom så kommer en j...vla arm med en klubba i handen farande å bryter) Å så e det jag som för tillfället e otroligt sugen på lunch.

Lite info inför matchen:
-Kan inte mycket om Otterbäcken men dom har skridskor på fötterna och en klubba i handen precis som alla andra lag.
-Vi känner oss lättare( har inte riktigt hunnit känna efter idag men vi får se)
- Bra fart på träningarna,

Lite klysher inför matchen:
- bollen e rund.
- Nu går vi ut och har det roligt där ute.
- Inga fotografsvängar.
- Upp med taggningen nu gubbar.
- Viktigt med 2 poäng i dag gubbar.

Vaihelas kvallags tips.

Dessa lag tar sig till kval.
IFK Kungälv
LAIK
Vänersborg
Bolitc.

Gripen åker ur iår.

OBS: detta e mitt eget tips

Om 1, 5 timma e vi framme vilket ska bli skönt,
Nu kör vi järnet i några timmar så kan vi nöjda åka hem å kolla på melodifestivalen, (Tommys idol Linda Bengtzing e med) HEJDÅ och trevlig helg på er vänner. vi ses på skarpenord om 1 vecka då ska Frillesås få göra skäl för sitt namn, Frillarna ska bli sås på riktigt. Då kan dom åka hem å servera det till sina grönsaker ;-)

Kommentarer
Postat av: Erixen

Kul läsning eran blogg, en liten nyfiken undran bara... fotografsvängar? kan ni utveckla det lite... om det har att göra med att ni närmar er ex. mig nere på Skarpe så ska de endast uppmuntras. Inte minst när ni gjort mål... då har ni en otrevlig ovana att vända upp 35m in i banan och vända ryggen till... en sak PR-ansvarige Åhman borde ta upp med er, sök er till killen med kameran och bjud på ett grin, leende whatever lite känslor i alla fall. Ha det bra, blir grymt kul att följa er i kvalet.

2008-02-16 @ 21:52:23
Postat av: Cazzon

Gött Erixen... Det är dax att regissera dom lite.
hehe.

2008-02-17 @ 20:31:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0